vrijdag 28 december 2012

Winter Body Care

Precies 1 week geleden is de winter begonnen, ja toen pas. We kijken dus vooruit op 3 maanden lang kou, nattigheid en misschien ook nog sneeuw. Ook je lichaam gaat dit niet onopgemerkt voorbij, het heeft meer verzorging nodig. Dat betekent dus dat je je lichaam wat extra aandacht moet geven om het de winter door te loodsen.

Gezicht:
Het is erg belangrijk om je gezicht goed te verzorgen tijdens de winter. Elke dag reinigen, het liefst 's ochtends en 's avonds. Haal je make-up er goed af. Scrub het liefst 1x per week. En verwen jezelf elke week met een lekker maskertje. Dan is je gezicht winterproof.
Ik vind zelf de kant en klaar maskertjes van Dr. Van Der Hoog het fijnst, ze zien er ook super leuk uit en zijn makkelijk verkrijgbaar!



Lichaam:
Je lichaam heeft ook de nodige verzorging nodig tijdens de koudere maanden van het jaar. Smeer het dus goed in met een bodylotion. Als dat niet voldoende verzorging is voor je huid is het het best om bodybutter te gebruiken. Als je merkt dat je huid extra droog is na het gebruiken van een bepaalde douchegel, laat die dan even in de kast staan tot de lente. En schaf een douche product aan voor  de droge huid.


















Lippen:
Zachte lippen zijn een must. Niemand houdt van droge, schrale lippen. Laat ze in de winter niet uitdrogen door een lekkere lippenbalm op te smeren.


Zo nu kunnen we allemaal probleemloos de winter doorkomen!

Geen opmerkingen: